MENSEN

VAN PRINTING INTERNATIONAL

VERKOOP

JOACHIM DEMEULENAERE

Internationaal verkoopmanager

Farmaceutica & Voeding

“De juiste oplossing voor de juiste klant vinden, dat is de uitdaging.”

Joachim startte hier 15 jaar geleden met een passie voor sales en marketing. Ondertussen ontwikkelde hij zijn eigen klantenportefeuille en groeide tot de hoofd sales manager van Printing International.

DSC09557-1

HARKO VAN EGMOND

Internationaal verkoopmanager

Medische toestellen – Cosmetica – Doppen en afsluitingen 

“Waarde toevoegen gedurende het hele project, de juiste oplossing leveren aan onze partners wat resulteert in langdurige relaties”

Harko heeft een lange ervaring in internationale verkoop, business development en innovatie. De kwaliteit van de producten, de mensen en de filosofie van het bedrijf maakten zijn keuze voor Printing International vanzelfsprekend.

Marc

MARC HALLEY

Verkoopmanager Frankrijk
+33 (0)6 85 523 661
MarcH@printinginternational.com

Techniek- commercieel 

“De combinatie tussen verkoopkennis en techniek laat me toe om innovatieve oplossingen te vinden voor onze klanten.”

Marc vervoegde het bedrijf meer dan 25 jaar gelede, in deze periode bezocht hij alle klanten in Frankrijk waardoor hij kan terugvallen op een sterk netwerk. De combinatie tussen leven en werken in Frankrijk en de ondersteuning vanuit België is een goede combinatie.

Julia Karanets

JULIA KARANETS

Business development manager

MANAGEMENT

Laurent

LAURENT DEVOLDER

Algemeen management

Oprichter

“Het was mijn droom om de beste tampondrukmachines te leveren aan mijn klanten.”

Door nieuwe technologieën en machines te ontwikkelen bleef hij innoveren binnen de tampondruk in de voorbije 45 jaar. Hij was de eerste om tamponreiniging te introduceren en daarmee de algemene printkwaliteit te verbeteren.

Filip

DR. FILIP FEYAERTS

Algemeen management

CEO

“Mijn passie voor technologie en een innovatieve mindset heeft met naar Printing International geleid. Zij aan zij met Mr. Devolder bleven we innoveren en patenten indienen en dat is wat ons zo ver heeft gebracht.”

Met een doctoraat in toegepaste wetenschappen bleef hij verder innoveren op hetzelfde tempo als Mnr. Devolder. Hierdoor is hij de perfecte opvolger voor het bedrijf op te volgen.

INGENIEURS

Printing International ingenieurs

Sales documents

Verkoopsvoorwaarden

ISO 9001 certificaat