MENSEN

VAN PRINTING INTERNATIONAL

VERKOOP

JOACHIM DEMEULENAERE

Internationaal verkoopmanager

Farmaceutica & Voeding

“De juiste oplossing voor de juiste klant vinden, dat is de uitdaging.”

Joachim startte hier 15 jaar geleden met een passie voor sales en marketing. Ondertussen ontwikkelde hij zijn eigen klantenportefeuille en groeide tot de hoofd sales manager van Printing International.

Erik

ERIK OTTEVAERE

Internationaal verkoopmanager

Medische toestellen – Cosmetica – Doppen en afsluitingen 

“Ik probeer altijd een connectie te hebben met de klant. Vanaf ik versta wat hij verlangt weet ik wat ik kan doen voor hem.”

Erik was een ervaren sales manager toen hij Printing International vervoegde. Zijn passie voor technologie en het internationale businessaspect heeft hem aangetrokken om te werken voor Printing International.

Pierre Goemaere

PIERRE GOEMAERE

Internationaal verkoopmanager

Toebehoren (consumables) 

“Een zorg wegnemen bij de klant aan de hand van de oplossingen die ik hem of haar kan voorleggen. Dat is mijn streefdoel als verkoper.”

Pierre startte in november 2021 bij Printing International en is afkomstig uit de markt van de FMCG (fast-moving consumer goods). Hij overziet de verkoop van de toebehoren (consumables) en begeeft zich daar waar de klant zijn advies en zijn hulp nodig heeft. Hij prospecteert wereldwijd actief naar nieuwe opdrachten.

Marc

MARC HALLEY

Verkoopmanager Frankrijk
+33 (0)6 85 523 661
MarcH@printinginternational.com

Techniek- commercieel 

“De combinatie tussen verkoopkennis en techniek laat me toe om innovatieve oplossingen te vinden voor onze klanten.”

Marc vervoegde het bedrijf meer dan 25 jaar gelede, in deze periode bezocht hij alle klanten in Frankrijk waardoor hij kan terugvallen op een sterk netwerk. De combinatie tussen leven en werken in Frankrijk en de ondersteuning vanuit België is een goede combinatie.

Julia Karanets

JULIA KARANETS

Business development manager

MANAGEMENT

Laurent

LAURENT DEVOLDER

Algemeen management

Oprichter

“Het was mijn droom om de beste tampondrukmachines te leveren aan mijn klanten.”

Door nieuwe technologieën en machines te ontwikkelen bleef hij innoveren binnen de tampondruk in de voorbije 45 jaar. Hij was de eerste om tamponreiniging te introduceren en daarmee de algemene printkwaliteit te verbeteren.

Filip

DR. FILIP FEYAERTS

Algemeen management

CEO

“Mijn passie voor technologie en een innovatieve mindset heeft met naar Printing International geleid. Zij aan zij met Mr. Devolder bleven we innoveren en patenten indienen en dat is wat ons zo ver heeft gebracht.”

Met een doctoraat in toegepaste wetenschappen bleef hij verder innoveren op hetzelfde tempo als Mnr. Devolder. Hierdoor is hij de perfecte opvolger voor het bedrijf op te volgen.

INGENIEURS

Printing International ingenieurs

Sales documents

Verkoopsvoorwaarden

ISO 9001 certificaat