PRINTED ELECTRONICS

tampondrukmachines

PRINTED ELECTRONICS

Tampondruk biedt en opent nieuwe mogelijkheden en innovaties die het direct printen op elke vorm en elk oppervlak toelaat. Een ander groot voordeel van tampondruk voor gedrukte elektronica in het algemeen is de hoge nauwkeurigheid en herhaalbaarheid van de printtechnologie. De gewenste nauwkeurigheid en herhaalbaarheid kunnen de bepalende factor zijn voor de juiste keuze van printtechnologie. In een voortdurende zoektocht om functionaliteiten te integreren in kleinere, dunnere, microsystemen is een betrouwbare printtechniek vereist. Printing International, dankzij gepatenteerde technologie en data-integratietechnologie, maakt bestaande tampondruk nog nauwkeuriger. Rekening houdend met de nauwkeurigheid tussen verschillende printposities, bv. printen met respectievelijk geleidende en diëlektrische inkt, is de nauwkeurigheid in de richting van 0,01 mm en de hoeknauwkeurigheid uitstekend.

Download brochure

PRINTED ELECTRONICS TOEPASSINGEN

Gedrukte elektronica is een snel groeiend gebied waarbij printtechnologieën worden gebruikt om elektronische componenten en apparaten te produceren. Deze technologie heeft een enorm potentieel voor het creëren van een nieuwe generatie goedkope en flexibele elektronische producten en systemen. Enkele voorbeelden van geprinte elektronicaproducten en -industrieën:

Gedrukte sensoren, gedrukte displays, gedrukte batterijen, gedrukte antennes, slimme verpakkingen, draagbare technologie; in de auto-industrie voor verschillende toepassingen, waaronder gedrukte sensoren, verlichtingssystemen en displays; in de lucht- en ruimtevaartindustrie om lichtgewicht en flexibele componenten te maken voor ruimteverkenningsmissies.

Contacteer ons
printed electronics
pad printing inks

INKTEN VOOR PRINTED ELECTRONICS

We bieden een reeks oplossingen voor gedrukte elektronica waarbij inkten op metaalbasis worden gebruikt om elektronische componenten te produceren. Onze gedrukte elektronische inkten zijn kosteneffectief en bieden mogelijkheden bij lage temperaturen, wat een aanzienlijke invloed heeft op de productprestaties en productiekosten.

Ons brede gamma aan inkten voor gedrukte elektronica omvat geleidende inkten, waardoor ze de beste keuze zijn voor gedrukte elektronische apparaten en componenten. Hoewel er meer fabrikanten van geleidende inkt zijn, zijn we trots op ons uitgebreide assortiment van oplossingen voor gedrukte elektronica, met inbegrip van maar niet beperkt tot zilver geleidende inkten, koper-gebaseerde geleidende inkt, koolstof nanobuisjes inkt en grafeen-gebaseerde inkten, om klanten te helpen navigeren door de prijsstijging van zilver inkt.

Ontdek

TAMPONDRUK OP MAAT

Om tampondrukmachines te maken aangepast aan uw eisen, start u steeds vanuit één van de drie basismodellen:

  •  LINOSYSTEM
    • voeg zoveel printkoppen toe als gewenst
  •  RINGSYSTEM
    • compacte en efficiënte machine
  •  ROTASYSTEM
    • eenvoudig toegankelijke machines
Ring-rota-lino

VERTROUWD DOOR MULTINATIONALS WERELDWIJD

PRINTED ELECTRONICS TAMPONDRUKMACHINES

Orion tampondrukmachine
Automatisch Pneumatisch of servo
1-6 inkthouders tot 12 000 stukken/u
Ontdek
Modulo 2 tampondrukmachine
Manueel Pneumatisch
2-4 inkthouders Tot 1 200 stukken/u
Ontdek

DOWNLOAD DE BROCHURE

Vul hier uw contactgegevens in

Pad printing for printed electronics