Jobs

Welkom bij Printing International

waar innovatie en kansen elkaar ontmoeten en passie en doel met elkaar in contact komen.

Op zoek naar een nieuwe baan of stageplaats? Dan ben je hier op de juiste plek.

Welkom bij Printing International, waar innovatie en kansen elkaar ontmoeten en passie en doel met elkaar in contact komen.

Onze waarden weerspiegelen onze passie voor innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid. We geven prioriteit aan voortdurende verbetering, zoeken voortdurend naar manieren om onze processen te verfijnen en blijven in de voorhoede van de technologische vooruitgang. Onze toewijding aan kwaliteit en precisie zit ingebakken in elk aspect van ons werk – van de materialen die we gebruiken tot het eindproduct dat we afleveren. We gaan verder dan dat om ervoor te zorgen dat onze klanten een ongeëvenaarde service en oplossingen krijgen die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften.

Als leidende fabrikant van tampondrukmachines zetten we ons in om onze klanten te voorzien van geavanceerde technologie en ongeëvenaarde kwaliteit. Maar wat ons onderscheidt bij Printing International is niet alleen ons streven naar uitmuntendheid, maar ook onze niet aflatende zorg voor onze medewerkers.

Openstaande vacatures

Bekijk de vacatures die momenteel beschikbaar zijn

Wij geloven in het stimuleren van een werkomgeving die groei, samenwerking en balans tussen werk en privé waardeert.

We begrijpen dat ons succes als bedrijf direct gekoppeld is aan het succes van ons team.

Daarom investeren we in onze werknemers door ruime leer- en ontwikkelingsmogelijkheden te bieden, creativiteit en autonomie aan te moedigen en uitzonderlijke prestaties te erkennen en te belonen. We geloven dat we door individuen de kracht te geven, gezamenlijk grootsheid kunnen bereiken.

Elk individu heeft de kracht om een verschil te maken. Sluit je bij ons aan en maak deel uit van een team dat innovatie waardeert, streeft naar uitmuntendheid en een positieve stempel drukt op onze branche.

Open Job Opportunities

Sluit je bij ons aan en maak deel uit van een team dat innovatie waardeert, streeft naar uitmuntendheid en een positieve stempel drukt op onze branche.

Kon je droombaan niet vinden?
Probeer spontaan te solliciteren of solliciteer naar een stage of studentenjob.

Let's meet up

Visit our booth at the next exhibitions