SPEELGOED

machines voor tampondruk

DRUKKEN OP SPEELGOED

De tampondrukoplossingen voor speelgoed variëren van handmatige kleinschalige machines tot de grootste snelle volledig geautomatiseerde SMART-machines. Deze machines bieden een hoge mate van precisie en nauwkeurigheid, waardoor ze ideaal zijn voor het bedrukken van kleine afbeeldingen en fijne details op speelgoed. Onze gepatenteerde technologie garandeert maximale afdruknauwkeurigheid, met minimale insteltijd (slechts enkele seconden) en geen onnodige verspilling van product. Gecentraliseerd receptbeheer voor het machinepark zorgt voor consistent en identiek drukwerk op meerdere machines, ongeacht hun fysieke locatie. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van het gedrukte product hetzelfde blijft, ongeacht waar het wordt geproduceerd.

Brochure downloaden

VERSCHILLENDE SOORTEN SPEELGOED

Met tampondruk kunnen alle soorten oppervlakken worden bedrukt: gebogen, convex, concaaf, waar andere technologieën falen. Dit betekent dat speelgoedfabrikanten met onze tampondrukmachines verschillende soorten speelgoed kunnen bedrukken, zoals poppen, ballen, blokken en nog veel meer, ongeacht hun vorm en textuur. Printen met onze tampondruktechnologie maakt een hoge kwaliteit en precisie van meerkleurendruk mogelijk en het modulaire ontwerp van onze tampondrukmachines maakt een snelle wisseling van product/beeldontwerp mogelijk, wat resulteert in een hoge efficiëntie van de tampondrukmachines van Printing International en navenant hoge OEE-waarden.

simbolen
Inkt voldoet aan

VOLDOEN AAN DE INDUSTRIËLE NORMEN

Het bedrukken van speelgoed kan delicaat zijn vanwege de inkt. De inkten van Printing International zijn:

-Reach-EU compliant = Registration Evaluation Authorisation of Chemicals. Bescherming van de menselijke gezondheid en het milieu tegen chemische risico’s.

– California Propositions 65 compliant

– EN 71/3 compliant = veiligheidsrichtlijn voor speelgoed, beperkt het gebruik van 19 elementen.

Wij hebben machines ontworpen die gericht zijn op een hoge OEE, terwijl ze voldoen aan de cGMP-voorschriften.

ECOLOGICAL INKS

De belangrijkste parameters voor speelgoedinkten zijn hun weerstand en veiligheid.
Onze experts selecteren inkten die niet schuren, bestand zijn tegen vocht en hoge temperaturen.

Printing International levert verbruiksgoederen zoals tampondrukinkten aan speelgoedfabrikanten wereldwijd. Deze inkten TO/05, TO/07, TO/16,… zijn ecologisch en vrij van schadelijke chemicaliën.

Kortom, met de inkten van Printing International bent u als ouder en als speelgoedfabrikant zeker dat het speelgoed veilig is voor het kind.

pad printing ink

SPEELGOED TAMPONDRUKMACHINES

KYANITE

snel en flexibel tampondrukken

Manueel Servo
1 inkthouders Tot 3 600 stukken/u
Ontdek
Kratos - tampondrukmachine voor speelgoed

KRATOS

HOGE PRECISIE & KORTE INSTELTIJD

Automatisch Servo
4-6 inkthouders tot 12 000 stukken/u
Ontdek

Download THE BROCHURE

Please fill in your contact details