MENSEN

VAN PRINTING INTERNATIONAL

VERKOOP

Meet sales team

JOACHIM DEMEULENAERE

Internationaal verkoopmanager

Farmaceutica & Voeding

“De juiste oplossing voor de juiste klant vinden, dat is de uitdaging.”

Joachim startte zijn loopbaan bij Printing International met een passie voor sales en marketing. Ondertussen heeft hij zijn eigen klantenportefeuille en een sterk netwerk opgebouwd als internationaal verkoopmanager.

Meet sales team

HARKO VAN EGMOND

Internationaal verkoopmanager

Medische toestellen – Cosmetica – Doppen en afsluitingen 

“Waarde toevoegen gedurende het hele project, de juiste oplossing leveren aan onze partners wat resulteert in langdurige relaties”

Harko heeft een lange ervaring in internationale verkoop, business development en innovatie. De kwaliteit van de producten, de mensen en de filosofie van het bedrijf maakten zijn keuze voor Printing International vanzelfsprekend.

Marc

MARC HALLEY

Verkoopmanager Frankrijk
+33 (0)6 85 523 661
MarcH@printinginternational.com

Techniek- commercieel 

“De combinatie tussen verkoopkennis en techniek laat me toe om innovatieve oplossingen te vinden voor onze klanten.”

Marc heeft een jarenlange technische en commerciële ervaring in de tampographie en hij heeft alle klanten uit diverse sectoren in Frankrijk bezocht. Hierdoor heeft hij een heel sterk netwerk opgebouwd, waarop hij kan terugvallen.

Leven en werken in Frankrijk en de praktische ondersteuning vanuit België is voor hem de perfecte combinatie.

Sales support

GEERT DANNEELS en DOMINIQUE BOTTEQUIN

Aftersales en verkoopondersteuning

Geert en Dominique helpen u graag met toebehoren en dienst na verkoop.

“Gezien onze wereldwijde positie in de medische en farmaceutische industrie, besef ik dat het uiterst belangrijk is om op de kortste termijn te reageren en gerichte oplossingen te bieden voor elk probleem.

De dankbaarheid van onze klanten geeft mij de energie om deze houding ook toe te passen op allerlei onderhouds- en serviceproblemen in alle andere sectoren waarin wij actief zijn.”

jul

JULIA KARANETS

Marketing en business development manager

“Het adequaat helpen van onze klanten met een product waar ik achter sta, geeft mij ontzettend veel energie. Energie die ervoor zorgt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga en die mij continu motiveert om mijn verkoops- en marketingtechnieken te combineren en te verbeteren.”

Julia vervoegde het Printing International team als International Sales Manager, waarnaast zij zich sindsdien ook toelegt en verdiept in de marketing. Haar commerciële ervaringen inspireren haar in haar werk.

MANAGEMENT

Laurent

LAURENT DEVOLDER

Algemeen management

Oprichter

“Het was mijn droom om de beste tampondrukmachines te leveren aan mijn klanten.”

Door nieuwe technologieën en machines te ontwikkelen bleef hij innoveren binnen de tampondruk in de voorbije 45 jaar. Hij was de eerste om tamponreiniging te introduceren en daarmee de algemene printkwaliteit te verbeteren.

Filip

DR. FILIP FEYAERTS

Algemeen management

CEO

“Mijn passie voor technologie en een innovatieve mindset heeft met naar Printing International geleid. Zij aan zij met Mr. Devolder bleven we innoveren en patenten indienen en dat is wat ons zo ver heeft gebracht.”

Met een doctoraat in toegepaste wetenschappen bleef hij verder innoveren op hetzelfde tempo als Mnr. Devolder. Hierdoor is hij de perfecte opvolger voor het bedrijf op te volgen.

INGENIEURS

Printing International ingenieurs

Sales documents

Verkoopsvoorwaarden

ISO 9001 certificaat

Let's meet up

Visit our booth at the next exhibitions