Ultrasoon reiniging ECO

eco cleaner

Printing International heeft een nieuwe ultrasoon reinigingsproduct, namelijk Ultrasoon reiniging ECO. Ultrasoon reiniging ECO is een heel krachtig en veilig reinigingsmiddel voor het verwijderen van diverse één-componenten en twee-componenten drukinkten, lijmen, coatings en harsen op basis van o.a. polyurethaan, polysulfide, isocyanaat of epoxy.

De Ultrasoon reiniging ECO is een gemakkelijk biologisch afbreekbaar product met een zeer hoog vlampunt om snel en efficiënt allerlei soorten vervuilingen te verwijderen. Vaak worden er voor het verwijderen van inktresten, uitgeharde twee-componenten harsen, lijmen, afdichtproducten (kitten), verfresten, etc. schadelijke en agressieve oplosmiddelen met een laag vlampunt en/of een hoge dampspanning gebruikt (zoals methyleenchloride, NMP of NEP). Deze schadelijke gevolgen heb je dus niet met Ultrasoon reiniging ECO.

Het gebruik van Ultrasoon reiniging ECO maakt schonere, veiligere en aangenamere werkomstandigheden mogelijk en is een veilig alternatief voor producten op basis van methyleenchloride, NMP of NEP.

Ultrasoon reiniging ECO is niet corrosief, tast de ozonlaag niet aan en is daarom veiliger in het gebruik. De snelle verdamping van de klassieke oplosmiddelen creëert niet alleen een schadelijke werkomgeving door de hoge concentraties in de lucht, maar kan ook bijdragen tot O.P.S. (Organo Psycho Syndroom of “schildersziekte”), d.w.z. hersenbeschadiging veroorzaakt door het inademen van schadelijke oplosmiddelen. Dit is niet het geval met Ultrasoon reiniging ECO.

Ultrasoon reiniging ECO is niet kankerverwekkend, aromatische oplosmiddelen zijn dit wel.

Het reinigen met Ultrasoon reiniging ECO is minder arbeidsintensief, wat resulteert in minder arbeidskosten.

Ultrasoon reiniging ECO is ISEGA gecertificeerd en daarom perfect geschikt voor bedrijven in de levensmiddelensector en aanverwante sectoren, die volgens de H.A.C.C.P.-richtlijnen moeten werken. Het draagt bij tot een gecontroleerde werkomgeving en is ook volledig compatibel met BRC- en IFS-normen.

TOEBEHOREN BROCHURE DOWNLOADEN
Ecologic

DOWNLOAD DE TOEBEHOREN BROCHURE

Vul hier uw contactgegevens in

Let's meet up

Visit our booth at the next exhibitions